Interaktív olimpiai kiállítást terveztünk

Dátum

2024.08.01.

Author

danu

Divízió

hírek

Szolgáltatások

A párizsi olimpia alkalmából nyílt meg a Sportgarden interaktív olimpiai kiállítás és sportpark a margitszigeti Holdudvarban. 

Ennek részeként valósult meg a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum Sportodüsszeia című kiállítása, amely nem csak az olimpiák történetét mutatja be, hanem azt is, hogy a sport világa és fejlődése milyen sok ponton kapcsolódik az életünkhöz. A kiállításon a múzeum gyűjteményéből származó ikonikus sporteszközök és műtárgyak mellett archív filmfelvételek, interaktív játékok és egyedi installációk várják a látogatókat. 

Büszkék vagyunk rá, hogy mi tervezhettük a kiállítást és koordinálhattuk a tartalom fejlesztését! Inspiráló volt partnereinkkel és a múzeum csapatával együtt dolgozni. 

Látogassatok el a Holdudvarba és próbáljátok ki, hogy milyen érzés a 100 méteres síkfutás tempója, formáljatok magatoknak digitális élsportolói fizikumot a mesterséges intelligencia segítségével, és álljatok fel az éremosztó dobogóra! 

Fotó: Papajcsik Péter / Index

A kiállítás és a Sportgarden szeptember 15-ig várja a látogatókat.

English version

We designed an Interactive Olympic exhibition

In celebration of the Paris Olympics, the Sportgarden interactive Olympic exhibition and sports park has opened at the Holdudvar on Margaret Island. As part of this event, the Sport Odyssey exhibition by the Hungarian Olympic and Sports Museum was also organized. This exhibition not only showcases the history of the Olympics but also explores the many ways in which the world of sports and its development intersect with our lives. The exhibition features iconic sports equipment and artifacts from the museum’s collection, alongside archival film footage, interactive games, and unique installations.

We are proud to have designed the exhibition and coordinated the development of its content! It was inspiring to work with our partners and the museum’s team.

Visit Holdudvar and experience the speed of a 100-meter sprint, create your own digital elite athlete physique with the help of artificial intelligence, and step onto the medal podium! The exhibition and Sportgarden are open to visitors until September 15th.

További híreink

Dátum

2024-09-23

A DANU tervei alapján születik újjá Mazzarino 

Dátum

2024-09-12

DAM – Diósgyőri Acélművek

Dátum

2024-08-07

Hazai innovációkból készítettünk nemzetközi utazó kiállítást

09/23/2024

A DANU tervei alapján születik újjá Mazzarino 

09/12/2024

DAM – Diósgyőri Acélművek

08/07/2024

Hazai innovációkból készítettünk nemzetközi utazó kiállítást

08/05/2024

Településfejlesztési Díjat kapott Enying

08/01/2024

Interaktív olimpiai kiállítást terveztünk

07/31/2024

Megújult Enying, a hatezer fős Balaton-környéki kisváros